Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

03/01/12

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Η Ελλάδα Μπορεί!

Η οικονομική κρίση έχει διαπεράσει όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας. Καθημερινά γίνεται φανερό ότι μας αφορά όλους και ότι όλοι μαζί πρέπει να αντιδράσουμε.

Η εκστρατεία του ΣΚΑΪ και των συνεργαζόμενων ανά την Ελλάδα ραδιοφωνικών σταθμών, έχει ως στόχο να αντιμετωπίσουμε μαζί, αλληλέγγυοι, τη σημερινή κρίση. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΚΑΪ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να ανοίξει διάλογο φέρνοντας κοντά τις κοινωνικές δυνάμεις οι οποίες δέχονται άμεσα τις επιπτώσεις της. Δεν πρέπει να σπάσει ο ιστός της κοινωνικής συνοχής.

Καθένας από εμάς μπορεί να διατυπώσει προβληματισμούς, προτάσεις και πρακτικές που θα μας βοηθήσουν στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι και όσοι παρέχουν υπηρεσίες, έμποροι, αυτοκινητιστές, ξενοδόχοι, κατασκευαστές, ιδιοκτήτες-ενοικιαστές, ιδιωτικά σχολεία-σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, παραγωγοί-μεσάζοντες-καταναλωτές, όλοι μαζί αναζητούμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε την κρίση.

Ο ΣΚΑΪ θα εξασφαλίσει προσφορές και δώρα σε όσους χρειάζονται πραγματικά στήριξη. Τώρα είναι η στιγμή να αποδείξουμε ότι υπάρχει κοινωνική αλληλεγγύη και ότι όταν θέλουμε να πετύχουμε, ενωμένοι το μπορούμε.

Φορείς και ιδιώτες οποίοι συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή, προσφέροντας από ταξίδια και πακέτα διακοπών μέχρι υπηρεσίες και είδη πρώτης ανάγκης, προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ 100.3 ενώ τα στοιχεία τους αναρτώνται στο oloimazi.skai.gr

Η ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν τη συμμετοχή τους και να υποβάλλουν τις προσφορές τους είναι oloimazi@skai.gr. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2104800095, να αφήνουν τα ηχογραφημένα μηνύματά τους και τα στοιχεία τους και στη συνέχεια ο ΣΚΑΪ θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου