Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

01/09/11

1000 Χαμόγελα απο την Πάτρα

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Εταιρεία  «ΖΑΚΟ ΕΠΕ», στα πλαίσια εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2011, διοργανώνουν συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, στο χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου (08:30μμ).

Με αφορμή την Συναυλία αυτή αποφασίστηκε από τον Πολιτισικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων να προσφερθεί το αντίτιμο του ενοικίου για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο στον Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της διάθεσης 1.000 εισιτηρίων (μέρος του συνόλου των εισιτηρίων που θα κυκλοφορήσουν), τα έσοδα από την πώληση των οποίων θα μεταφερθούν όλα και αυτούσια στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10€ και η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο κατάστημα «Musical» (Ρ.Φεραίου 127). Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου (Όθωνος Αμαλίας 83 - τηλ. 2610332499).

Παράλληλα, η Εταιρεία «ΖΑΚΟ ΕΠΕ», σε συνεργασία με εταιρείες χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης θα συγκεντρώσουν τρόφιμα, αναψυκτικά και χυμούς αξίας 6.000€ τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών των παιδιών στα Σπίτια του Συλλόγου. Επιπλέον, προσφέρεται να αναλάβει με μεταφορικά μέσα τη μεταφορά συνοδών και παιδιών που φιλοξενούνται στα σπίτια του συλλόγου στην Κυλλήνη και την Αρχαία Κόρινθο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου