Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

04/08/11

Ζητείται Αυτόπτης Μάρτυρας για Τροχαίο Ατύχημα Μηχανής με Πεζό

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύεται μετά από παράκληση αναγνώστη μας.

"Τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή 29/07/2011 και ώρα 16:00-16:05.

Στο σημείο Βασ. Σοφίας, απέναντι απ το Hilton στο ρεύμα προς Σύνταγμα-Κέντρο, πεζός τρέχοντας παραβίασε ερυθρό σηματοδότη ανακόπτοντας την πορεία των οχημάτων που επρόκειτο να ξεκινήσουν και κατευθυνόμενος στην άλλη πλευρά της διάβασης συγκρούστηκε μετωπικά με μαύρη μηχανή τύπου Honda Hornet 600 με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και να προκαλέσει την πτώση του οδηγού-μηχανής στο οδόστρωμα.

Ο οδηγός είμαι εγώ και κάνω έκκληση σε όποιον άνθρωπο βρισκόταν στη διάβαση ή σε όποιον οδηγό βρισκόταν στο φανάρι και είδε το συμβάν να επικοινωνήσει μαζί μου προκειμένου να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ξέρουμε ότι η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ όλα και πως ο πεζός έχει άμεση προτεραιότητα. Όμως όταν είναι υπαίτιος ατυχήματος και προκαλεί ατύχημα μη μπορώντας ο οδηγός να αντιδράσει πρέπει και σε αυτήν την περίπτωση να αποδοθεί δικαιοσύνη. Γνωρίζω οτι οι νόμοι μας και πόσο μάλλον ο ΚΟΚ μας έχει αρκετές ελλείψεις και δυστυχώς ο οδηγός είναι πάντα ο υπόλογος.

Αναζητώ τον τραυματία και υπαίτιο απ την Παρασκευή τηλεφωνικά, καθώς μόνο όνομα και τηλέφωνο μου έδωσε και δυστυχώς αποφεύγει να μου μιλήσει.

Έμαθα οτι έκανε αρθροσκόπηση και είναι σπίτι καλά. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Μηνύματα και κλήσεις μου δεν απαντάει και αυτή τη στιγμή εγώ βρίσκομαι χρεωμένος όλη τη ζημιά της μηχανής μου, αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μετάβαση στη δουλειά μου καθώς δεν χρησιμοποιώ συγκοινωνίες και προσπαθώ να εγκλιματιστώ με αυτές.

Θέλω να βρεθεί κάποιος μάρτυρας αν τυχόν διαβάσει αυτό το κείμενο διότι δεν σκοπεύω να είμαι άλλο ένα θύμα του ΚΟΚ και σε περίπτωση που πάω δικαστικά, εάν δεν καταφέρω να βρω τον πεζό ή αν δεν παραδεχτεί την ενοχή του, να υπάρχει ένας "άνθρωπος" που θα δικαιώσει την προσπάθεια μου για να βρω το δίκιο μου.

Παρακαλώ όποιος είδε κάτι και θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει επώνυμα στο email ktheos@gmail.com για να έρθω σε επαφή μαζί του. Ευχαριστώ."

Περισσότερα

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ θερμά το ιστολόγιο και τον διαχειριστή για την άμεση ανταπόκριση.

    Χάρη στις κινήσεις σας, βρέθηκαν 2 μάρτυρες οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δώσουν κατάθεση για το συμβάν σε περίπτωση που αναγκαστώ να ακολουθήσω την νομική οδό.


    Να είστε καλά

    ktheos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εμείς ευχαριστούμε.

    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή