Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

19/12/11

"Προσφέρουμε τροφή σε εκείνους που... μας ανέθρεψαν"

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα, έχουν επηρεάσει όλους και ακόμα περισσότερο την ευπαθή ομάδα των ηλικιωμένων, οι οποίοι είδαν τις συντάξεις τους να μειώνονται δραματικά. Είδαν δραστικές περικοπές στο κοινωνικό κράτος και εντεινόμενη βία με αποτέλεσμα την - σε πολλές περιπτώσεις - πλήρη αίσθηση μοναξιάς και αδυναμίας.

Στη συγκυρία αυτή, η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, αισθάνεται οτι η κοινωνία, με όλες τις δομές της, πρέπει να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους αυτούς. Ενόψει των Χριστουγέννων, η ΜΚΟ ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ακόμη δράση στις περιοχές Ελευσίνας, Μεγάρων, Αγίας Μαρίνας και Κορωπίου, με τη φιλοδοξία η δράση αυτή να συνεχιστεί και μετά την εορταστική περίοδο και σε άλλες περιοχές.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ηλικιωμένους άνω των 65 ετών, με συγκεκριμένα οικονομικά κριτήρια και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και τα ΚΑΠΗ των αντίστοιχων Δήμων. Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις 23-30/12/2011, με το προσωπικό της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, εθελοντές, αλλά και με τη συνδρομή των κοινωνικών λειτουργών των Δήμων & των ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου