Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

20/12/11

Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης & Αποκατάστασης για Παιδιά

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου για ένα σημαντικό έργο υποδομής που υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και χρηματοδότηση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και δεν μπορεί να λειτουργήσει εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας.

Πρόκειται για το πρώτο στην Ελλάδα Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης για Παιδιά, το οποίο έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο από τον Απρίλιο του 2010 και δεν λειτουργεί. Η Ένωση Μαζί για το Παιδί έχει εξοπλίσει πλήρως το ακτινολογικό τμήμα και το Ίδρυμα Νιάρχος έχει ανακαινίσει όλους τους χώρους. Στα πλαίσια της αναβάθμισης δημιουργήθηκαν υπερσύγχρονοι χώροι φροντίδας και υποδοχής, εμβαδού 600τ.μ. και πλέον χώρος Υδροθεραπείας. Έγιναν δε σημαντικά έργα προσβασιμότητας και διαφυγής για ασθενείς και ΑΜΕΑ.

Σκοπός της Συνέντευξης Τύπου είναι να έρθει στο φως αυτή ιστορία ντροπής για να μπορέσει να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του και ταλαιπωρούνται κάθε χρόνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου