Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

11/02/12

"Προσφέρουμε τροφή σε εκείνους που μας ανέθρεψαν"

Δελτίο Τύπου "Γραμμή Ζωής" (30-01-2012

"
Συνεχίζουμε και το 2012!

Η Γραμμή Ζωής, αποδεικνύοντας οτι η εθελοντική προσφορά και η κοινωνική ευαισθησία μπορούν να λειτουργούν μακριά από την καιροσκοπική λογική της εν μέσω εορτών δημιουργίας εντυπώσεων, συνεχίζει για δεύτερο συνεχόμενο μήνα τη συγκέντρωση και διανομή τροφίμων προς άπορους ηλικιωμένους.


Χάρη στη στήριξη των απλών πολιτών, των εθελοντών και των χορηγών μας, το επισιτιστικό πρόγραμμα της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής ανακούφισε 110 ηλικιωμένους που χρειάζονται άμεσα τη βοήθειά μας. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε το διήμερο 26 και 27 Ιανουαρίου 2012, με τις παρακάτω δράσεις:
- Την Πέμπτη, 26.01.2012, εργαζόμενοι και εθελοντές της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής επισκέφθηκαν το Δήμο Μεγαρέων και παρέδωσαν τρόφιμα σε 40 ηλικιωμένους ως μία συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης προς εκείνους που μας ανέθρεψαν.
- Τη ίδια ημέρα, κούτες γεμάτες με ζυμαρικά, όσπρια, γάλατα, φρυγανιές, καφέ και άλλα τρόφιμα, παραδόθηκαν στο ΚΗΦΗ του Δήμου Κρωπίας προσφέροντας μια μικρή ανάσα ανακούφισης σε 35 άτομα της 3ης Ηλικίας.
- Την Παρασκευή, 27.01.12, 35 κούτες με ζυμαρικά, όσπρια, γάλατα, φρυγανιές, καφέ και άλλα τρόφιμα, παραδόθηκαν στο ΚΗΦΗ του Δήμου Ελευσίνας, και διανεμήθηκαν σε ισάριθμους ηλικιωμένους που είχαν ανάγκη."

Περισσότερα 
Δελτίο Τύπου & Γραμμή Ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου