Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

11/03/24

Μία 16χρονη μαθήτρια από τον Βόλο χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ωρες αγωνίας βιώνει εδώ και έναν μήνα η οικογένεια μίας μαθήτριας, 16 χρόνων, από τον Βόλο, καθώς η έφηβη διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στη μονάδα Παίδων.

Η περιπέτεια υγείας για το 16χρονο κορίτσι εκδηλώθηκε εντελώς ξαφνικά, αιφνιδιάζοντας τους γονείς και τους παππούδες που βρίσκονται στο πλευρό της, περιμένοντας να ακούσουν από τους γιατρούς μία ευχάριστη είδηση που να παραπέμπει στην πλήρη αποκατάσταση του παιδιού, που δοκιμάζεται σκληρά.

Οι γονείς της βρίσκονται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, αναμένοντας έξω από τον θάλαμο του Νοσοκομείου. Στον Βόλο οι παππούδες μαζί με την 20χρονη αδελφή της 16χρονης «κρέμονται» κυριολεκτικά στο τηλέφωνο και προσεύχονται για την ανάρρωσή της.

Οι γονείς είναι άνεργοι και τα έξοδα που έχει να αντιμετωπίσει η οικογένεια τεράστια. Το σχολείο της 16χρονης ανέλαβε πρωτοβουλία για να βοηθήσει συγκεντρώνοντας ένα χρηματικό ποσό για τη στήριξη της οικογένειας.

Οποιος επιθυμεί να συνδράμει και να βοηθήσει μπορεί να το κάνει με κατάθεση χρημάτων στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
EΘNIKH TPAΠEZA 
GR9201102010000020131042499.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου