Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

25/04/24

Ο Δημητράκης χρειάζεται τη βοήθειά μας

Σε λίγο καιρό θα γίνει 7 χρονών, αλλά ο χρόνος για εκείνον σταμάτησε απότομα.

Βλέπει τα αδερφάκια του το πρωί να πηγαίνουν στο σχολείο. Βλέπει τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν και τον πιάνουν τα κλάματα, γιατί εκείνος δεν μπορεί.

Γιατί πριν 12 μήνες ένας πολύ επιθετικός καρκίνος του «χτύπησε» την πόρτα και άλλαξε την ζωή του για πάντα.

Διάγνωση: νευροβλάστωμα.

Έκτοτε το νοσοκομείο έγινε σπίτι του. Συνεχείς χημειοθεραπείες, δύσκολα χειρουργεία, ακτινοβολίες. Δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών.

Τώρα ο μικρός μας μαχητής πρέπει να κάνει ανοσοθεραπείες. Παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην ζωή. Ο Δημητράκης πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες του, μεταβαίνοντας πολύ συχνά από την Κόρινθο στο νοσοκομείο της Αθήνας για να ολοκληρώσει τις θεραπείες του και να νικήσει τον καρκίνο.

Οι γονείς του στέκονται βράχος δίπλα του, σηκώνοντας όλα τα βάρη που προκύπτουν σε μια οικογένεια όταν το παιδί τους αρρωσταίνει βαριά. Τα έξοδα είναι παρά πολλά καθώς δυστυχώς για να είναι δίπλα στο παιδί τους οι γονείς εγκατέλειψαν την εργασία τους και τα άλλα δυο παιδάκια τους σε συγγενείς και φίλους. Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο εξόδων για να καταφέρουν να είναι στο πλάι του Δημήτρη και να τον στηρίξουν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα, γονάτισαν και χρειάζονται την βοήθεια μας για να εξασφαλίσουν τα έξοδα τους για τον επόμενο χρόνο που ο Δημήτρης πρέπει να κάνει θεραπείες.

Τα χρήματα δεν έχουν συγκεντρωθεί ακόμη.
Ο Δημήτρης μας δίνει την δική του μάχη τώρα και μας χρειάζεται όλους.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου