Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

16/05/24

Ο Άγγελος χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έχει χάσει το δεξί του χεράκι από τον καρκίνο αλλά παλεύει με θάρρος να τα καταφέρει!

Δυστυχώς τα έξοδα έχουν λυγίσει την οικογένεια , καθώς στον αγώνα αυτό είναι μόνο ο Άγγελος και η μανούλα του.

Η ιστορία του Άγγελου όπως την μεταφέρει η Χαρά , η μανούλα του:
«Στις 09/11/22 ο Άγγελος ήταν στο σχολείο του. Στο μάθημα της γυμναστικής άκουσε ένα "κρακ" από το χέρι του και πονούσε αφόρητα. Αμέσως τον μετέφερα στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού για να δούμε τι συνέβη. Μέσα στο επόμενο δίμηνο με ατελείωτες επισκέψεις στο νοσοκομείο και με το χέρι του μικρού να πρήζεται και να χειροτερεύει έκανε αξονική και βιοψία και διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα! 
Από τότε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ελπίδα όπου κάνει θεραπεία. 
Στους επόμενους μήνες δεν υπήρχε καλυτέρευση και κρίθηκε αναγκαίος ο ακρωτηριασμός του. Δυστυχώς έπρεπε να χάσει το δεξί του χέρι για να μπορέσει να επιβιώσει. Στις 26/4/23 λοιπόν έγινε η επέμβαση. 
Δυστυχώς στις απεικονίσεις του 1/24 βρέθηκε πως έχει μεταστάσεις στους πνεύμονες και η κατάσταση του είναι και πάλι επικίνδυνη! Η κατάσταση του ήταν επείγουσα και χρειάστηκε επέμβαση στον πνεύμονα όπου και αφαιρέθηκαν 3 μάζες για να επιβιώσει καθώς ήταν άκρως επικίνδυνες.
Όταν ανάρρωσε κι από αυτό το γολγοθά συνέχισε τις χημειοθεραπείες και τώρα βρίσκεται πάλι σε δύσκολη κατάσταση καθώς έβγαλε νέα μάζα σε συνδυασμό με αυτές που είχε ήδη. 
Από δω και πέρα μας περιμένουν επεμβάσεις και χημειοθεραπείες με την ελπίδα πως θα καταφέρει να βγει από αυτή την ασθένεια και να ζήσει. 
Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα όταν έχεις ένα άρρωστο παιδί είναι πολλά , πόσο μάλλον όταν είσαι δυο χρόνια στα νοσοκομεία και είσαι μονογονένεας χωρίς δουλειά, χωρίς οικονομική βοήθεια από πουθενά.
Για αυτό ζητάμε τη βοήθεια σας, για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε μέσα σε αυτό τον αγώνα με το καρκίνο.»

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό που ανοίχτηκε για αυτόν τον σκοπό:
ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου