Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

22/11/10

Ο Θανάσης χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έχει περάσει ένας χρόνος και ένας μήνας από την νύχτα της 17ης Οκτώβρη που η ζωή του Θανάση άρχισε να κρέμεται σε μία κλωστή. Ήταν το παιδί που μετά από την επίθεση που δέχτηκε από παιδιά της ηλικία του κατέληξε σε ακάλυπτο πολυκατοικίας, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χρειαζόταν άμεσα χειρουργείο.

Εκείνο το βράδυ χτύπησε συναγερμός στο νοσοκομείο Λαμίας όπου νοσηλεύτηκε για έξι μήνες. Ο θείος του θυμάται και σήμερα λέει πως τότε έγινε το πρώτο θαύμα, μετά από λίγο καιρό ακολούθησε τπ δεύτερο με τον Θανάση να ανοίγει τα μάτια και να ακούει. Τώρα περιμένουν το τρίτο που θα κάνει τον Θανάση να περπατήσει και να μιλήσει.

Ο Θανάσης θα πρέπει να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Γερμανία, μία είδηση που κάθε μέρα λυγίζει τους γονείς του ψυχικά, σωματικά και οικονομικά. Το καφενείο, που διατηρούσε στην Λαμία ο πατέρας του Θανάση, πουλήθηκε για να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες στην Γερμανία και δεν είναι βέβαια τα μόνα έξοδα (υπάρχει στεγαστικό δάνειο - ήδη οι κλητήρες προειδοποιούν για κατάσχεση της οικίας της οικογένειας και άλλα πολλά).

Ήδη υπάρχει λογαριασμός της μητέρας του, Μαριάννας, στην Εθνική Τράπεζα 80160645158.

Περισσότερα STAR & nipio.net

Πηγή: http://www.lamiastar.gr & http://nipio.wordpress.com

3 σχόλια:

  1. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον νεαρό, πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα. Είμαι ο διαχειριστής του http://theywantyourhelp.blogspot.com που ανέβασε σήμερα την είδηση.

    Η είδηση πρωτοανέβηκε από το STAR Κεντρικής Ελλάδας (17/11) από τη δημοσιογράφο Ιωάννα Καραγιάννη. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με τη δημοσιογράφο στα τηλέφωνα 2231046725 του STAR.

    Εμείς πάντως πριν ανεβάσουμε κάθε είδηση την επιβεβαιώνουμε στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Από εκεί μας απάντησαν ότι το γνωρίζουν και το παρακολουθούν το θέμα. Είναι αληθινό! Το Ταμείο τους καλύπτει κάποια έξοδα άλλα όχι όλα (πχ δεύτερο συνοδό στο εξωτερικό, κλπ).

    Αλλά όπως διαβάζεται οι γονείς πούλησαν το καφενείο τους, το στεγαστικό δάνειο «κτύπησε» κόκκινο, κλπ.

    Ας βοηθήσουμε όσοι μπορούμε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή