Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

01/07/11

Συναυλία για τα Παιδικά Χωριά SOS

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, το Θέατρο του Λυκαβηττού, υποδέχεται το μεγάλο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά, σε μια μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά, έχει σαν στόχο την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS που καθημερινά αγωνίζονται για να διατηρήσουν το έργο τους ζωντανό και να συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά που προστατεύουν ένα περιβάλλον γεμάτο φροντίδα, σεβασμό και ασφάλεια.

Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας, ο Μανώλης Μητσιάς, που τραγουδάει αφιλοκερδώς, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή και χαρά η δυνατότητα που μου δίνεται, μέσα από τις νότες και τη φωνή μου, να στηρίξω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και αστείρευτη πηγή δύναμης και έμπνευσης για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τα ίδια καθώς και  για τη χώρα μας».

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει διαχρονικά τραγούδια μεγάλων δημιουργών, με τα οποία έχει συνδεθεί η 40χρονή μουσική πορεία του, καθώς και νεότερες επιτυχίες από πρόσφατες συνεργασίες του. Στη συναυλία, τον Μανώλη Μητσιά θα συνοδεύσει η Νανά Μπινοπούλου, μια από τις πιο σημαντικές νέες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου και με γνώμονα την δύσκολη οικονομική περίοδο, το εισιτήριο έχει ενιαία τιμή, μόνο 15 Ευρώ.

Τα εισιτήρια πωλούνται στα Παιδικά Χωριά SOS (τηλ. 2103313661-63), στα Καταστήματα PUBLIC,  στην  Υπηρεσία Εισιτηρίων (www.ticketservices.gr - Πανεπιστημίου 39) και στο Φεστιβάλ Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου