Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

19/07/11

Η Γεωργία Παπαζήση Παλεύει για τη Ζωή της . . .

Η Γεωργία είναι μια νέα γυναίκα η οποία παλεύει με τη Νόσο Λάιμ

Μέχρι πρότινος ζούσε μια φυσιολογική ζωή, ήταν χαρούμενη, έκανε όνειρα για δική της οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της, ταξίδευε, απολάμβανε τη ζωή με τους φίλους της και χαιρόταν τα χάδια του τετράποδου Πέπε. Με σπουδές στη Ψυχολογία και με μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά, η ζωή ήταν όλη μπροστά της μέχρι που διαγνώστηκε με την εν λόγω νόσο.

Η Γεωργία Παπαζήση εδώ και 4 χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυο. Ζει όπως λέει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές. Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της. 

Απευθύνθηκε στους ψηφιακούς της φίλους με σκοπό να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα. Μέχρι τώρα έχει μαζευτεί το ποσό των 6.800ευρώ από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να την βοηθήσουν με τη Γεωργία να χαμογελάει ξανά. 

Περισσότερα


3 σχόλια:

  1. αν η σχέση της διαλύθηκε επειδή αρρώστησε τότε καλύτερα που διαλύθηκε γιατί αυτό δεν ήταν σχέση αλλά μια μαλακία και μισή.
    επίσης,που ξέρει ότι είναι λυμε και όχι άλλη αρρώστια όπως σκλήρυνση κατά πλάκας ή αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση ;
    επειδή παρακολουθώ κατά καιρόυς το blog που έχει,απλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ενώ έχει πάρει αντιβίωση ένα "βαρέλι" αντί να σταθεροποιηθεί η υγεία της ή να καλυτερεύσει,είναι χειρότερα και που αυτό σημαίνει ότι δεν έχει μάλλον τσιμπουροασθένεια(λάϊμ) αλλά σίγουρα κάτι διαφορετικό.
    στο διαδύκτιο έχω διαβάσει ότι όσοι έχουν λάιμ και διαγνωσθεί,γίνονται καλά ή σταθεροποιήται η υγεια τους μετά από ένα μήνα ακόμα και με τρίτου βαθμού κατάσταση λάιμ.
    Στη περίπτωση της κυρίας Γεωργίας δεν έχει δει κανένα αποτέλεσμα και άρα δεν είναι λάιμ ακόμα και αν έχει κάνει εξέταση και έχει βγει θετική.
    Και ο καθένας μπορεί να έχει βγει θετικός στο λάιμ αν τον έχει τσιμπήσει τσιμπούρι αλλά να μην νοσήσει.
    αυτό δεν σημαίνει ότι νοσεί από λάιμ και απ''οτι γράφει στο βίντεο που έχει αναρτήσει ,γιατί το λάιμ να μοιάζει με άλλες αρρώστιες και μία από τις άλλες αρρώστιες να μην μοιάζουν με λάιμ ,το αντίθετο δημαδή ;
    Απλή ερώτηση και απορία έχω.
    Κατά τα άλλα μακάρι να γίνει καλά η γυναίκα το γρηγορότερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να γυρίσει νικήτρια από αυτο το μακρινό της ταξίδι. Ολα να πανε καλυτερα αυτή τη φορά! Ειναι κριμα ομως "έξω απο το χορό & χώρο μας" να κρίνονται διαφορες προσωπικές καταστάσεις.
    Keep Georgia on our minds..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αδύνατον να έχει lyme η κοπέλα.
    Μάλλον ALS είναι και έχουν μπερδευτεί οι γιατροί αλλά το χειρότερο έχουν μπερδέψει και την ίδια.Προσοχή στους ολιστικούς γιατρούς γιατί το μυαλό τους είναι στο χρήμα.Καλή τύχη να έχεις κοπέλα μου και μακάρι να σταθεροποιηθεί η υγεία σου.Προσωπικά συμφωνώ με το πρώτο σχόλιο.
    Όσο για το δεύτερο σχόλιο , έχουμε 2012 και καμία βελτίωση στην υγεία της δεν έχει επέλθει.Ευτυχώς που είσαι εσύ μέσα στο χορό και στον χώρο και κάνεις και τον/την πολύξερο/η .

    ΑπάντησηΔιαγραφή