Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

18/12/13

Έκκληση για Βοήθεια από την Οικογένεια του Γ & Ά Κουφολιά

Στον φονικό σεισμό της Ιταλίας, στην πόλη Άκουιλα, τον Απρίλιο του 2009, χάθηκε ο Βασίλης Κουφολιάς (φοιτητής) και τραυματίστηκε σοβαρά η αδελφή του.

Σήμερα η οικογένεια του κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι της από ληξιπρόθεσμο δάνειο 20.000 ευρώ που πήρε από τράπεζα για να αποθεραπεύσει την τραυματισμένη κόρη, αλλά δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τα υπέρογκα ιατρικά έξοδα.

Μια ομάδα, λοιπόν, ανθρώπων που γνωρίζει την περιπέτεια της οικογένειας του Γεωργίου και Άννας Κουφολιά, με προτροπή της ιατρού κας Λυδίας Ιωαννίδου-Μουζάκα, καθηγήτριας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, πήρε την πρωτοβουλία και απευθύνει σε όλους έκκληση για βοήθεια από το υστέρημά μας. 

Επίσης, απευθύνει έκκληση και προς τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Σάλα, γνωστό για την κοινωνική του ευαισθησία και προσφορά, να βοηθήσει από τη μεριά του. 

«Ζητάμε, λοιπόν, να ενώσουμε όσοι περισσότεροι τις δυνάμεις μας καταθέτοντας έστω και 1 ευρώ ο καθένας μας στην Τράπεζα Πειραιώς (Αρ. Λογαριασμού 5055048294119. Δικαιούχοι Κουφολιάς Γιώργος, Κουφολιά Άννα), σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε να βρεθεί η οικογένεια Κουφολιά στον δρόμο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου