Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

23/03/23

Η Χριστίνα χρειάζεται τη βοήθειά μας

Η Χριστίνα Καραγιάννη-Χαλαβαζή είναι ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος που διψά για ζωή. Πάσχει από μια νευρολογική νόσο που καλείται: Νωτιαία Μυϊκη Ατροφία τύπου 2 (SMA), η οποία οδηγεί στην προοδευτική αδυναμία των μυών που χρησιμεύουν για την κίνηση του σώματος. Νοσηλεύεται σε ένα κέντρο αποκατάστασης (Attica) στην Μαγούλα Αττικής.

Πρόκειται για μια δυναμική προσωπικότητα με τις σπουδές, το χιούμορ, τις γνώσεις και το αστείρευτο ταλέντο που διαθέτει στο τραγούδι. Χρειάζεται υποστήριξη για να σιτιστεί, να πραγματοποιήσει τις βασικές καθημερινές της ανάγκες (μπάνιο, ένδυση-απόδυση κτλ). Δυστυχώς, τα χρήματα του προγράμματος του προσωπικού βοηθού, μέσω της Α.Μ.Κ.Ε. «Act For Care» που την φροντίζει –μέχρι στιγμής- τελειώνουν μέχρι τέλος Μάρτη. Με συνέπεια η Χριστίνα να μην έχει πλέον καμία βοήθεια για την καθημερινή της φροντίδα.

Η συμπεριληπτική ραδιοφωνική εκπομπή Open-Mind Radio στηρίζει την Χριστίνα και ξεκινάει μαζί της μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να μαζευτεί το ποσό που χρειάζεται για τον προσωπικό της βοηθό.

Με 2 ευρώ ο καθένας μας, από το υστέρημά του, από την αγάπη του, από την μεγαλοψυχία του, από την καλή του καρδιά, θα ενισχύσει και θα παρατείνει την βοήθεια και την υποστήριξη προσωπικού βοηθού για την Χριστίνα.

Ο τρόπος είναι απλός: Για τις δωρεές σας, παρακαλώ, στον λογαριασμό όψεως Της "Act For Care A.M.K.E": ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR7101101650000016500976085, με την υποσημείωση στο καταθετήριο της τράπεζας: «Για την Χριστίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου