Για οτιδήποτε επείγον

για οποιαδήποτε ανθρώπινη ανάγκη, για οτιδήποτε επείγον στείλτε κείμενο στο doinakis at gmail.com

14/09/11

Σταύρος Ξαρχάκος - Ένωση "Μαζί για το Παιδί"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, η Συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Ο Σταύρος Ξαρχάκος με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής και τις κυρίες Έλλη Πασπαλά, Μάρθα Φριντζήλα και Ηρώ Σαΐα καθήλωσαν κυριολεκτικά τους 5.000 παρευρισκομένους με τις μελωδίες και τις ερμηνείες τους. 

Το κατάμεστο θέατρο σιγοτραγουδούσε γνώριμους στίχους του Νίκου Γκάτσου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Κώστα Φέρρη κα, μελοποιημένους από το Μάνο Χατζηδάκι, το Μίκη Θεοδωράκη και το Σταύρο Ξαρχάκο δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα υπό το φως της τελευταίας πανσελήνου του καλοκαιριού. 

Όσοι παραβρέθηκαν στο Ηρώδειο απόλαυσαν μια μοναδική μουσική βραδιά ενισχύοντας ταυτόχρονα το δύσκολο έργο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και των 10 Σωματείων της, για τα παιδιά σε ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, καθότι η Ένωση κατάφερε να καλύψει όλα τα έξοδα της συναυλίας με τη βοήθεια των πολύτιμων χορηγών της. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου